Support tlf.

+45 8880 3000

Support mail

support@userit.dk

Menu


User IT - kun positive overraskelser

 

De fleste elsker overraskelser. Bare ikke, når det drejer sig om it! Tingene skal være og køre, som de plejer. Hvornår har du sidste gang tænkt: Hey, fedt! It’en fungerer på en anden måde, end den plejer, og kommer med den ene nye oplevelse og overraskelse efter den anden!

 

Nej, vel? For det er nemlig alt for sjældent, at it’en overrasker positivt. Tværtimod. It-overraskelser rimer som regel på bøvl og afmagt, på tidsspilde og frustration.  Måske kan du huske en enkelt gang for længe siden, hvor du blev præsenteret for noget nyt it og tænkte: Fedt – dét forstår jeg lige med det samme, og jeg begynder at bruge det nu, og nej, hvor er det nemt at bruge, og hvor kom jeg da hurtigt i gang, og hvor var det bare meget mere bøvlet, før jeg fik den her overraskelse!

 

Men hvem siger, at it ikke kan overraske positivt – hver gang? Hos User IT skaber vi nye løsninger på kendte problemer. Vi skaber også nye løsninger på problemer, du ikke har opdaget endnu. Det kan vi, fordi vi ikke tror på, at it’en er det vigtigste. Vi tror på, at det er brugeren, der er vigtigst. Derfor er vi dem, der tager brugerens bøvl og afmagt ud af it’en. Derfor er vi dem, der udvikler de smarte it-løsninger, der er nemme at bruge, selv om de gør komplicerede ting. Og derfor er vi dem, der skaber positive it-overraskelser.