Support tlf.

+45 8880 3000

Support mail

support@userit.dk

Menu

 


Infrastruktur & Hosting

 

 

It-infrastruktur er at få alle delene i jeres it-installation til at spille sammen som en velfungerende enhed. Den altoverskyggende udfordring er at sikre jeres ansatte de bedste arbejdsbetingelser i et sammenhængende it-miljø, hvor værktøjerne fungerer uden forstyrrelser. Det er her vi kommer ind. Vores konsulenter sikrer ikke bare integration af standardværktøjer som IP-telefoni, e-mail, CRM- og økonomisystemer, men også af de tunge, fagspecifikke og forretningskritiske systemer, hvor vores kompetenceniveau særligt gør, at I kan mærke forskel.

 

Vi er ikke religiøse omkring, hvor de enkelte elementer i jeres it-installation skal være placeret. For os kommer jeres forretningsbehov altid først. I kan derfor sagtens have noget placeret lokalt, noget i vores datacenter og noget hos eksempelvis Amazon, Softlayer eller Azure. Uanset konstruktionen har vi kompetencerne til at binde det sammen.

 

Vores ydelser omfatter rådgivning, implementering, eventuel hosting samt efterfølgende drift og support. Og ja, vores løsninger er naturligvis også både skalerbare og fleksible.