Support tlf.

+45 8880 3000

Support mail

support@userit.dk

Menu

 

 

It-sikkerhed

 

 

Truslen fra ransomware, cryptolockere og andre former for cyberkriminalitet vokser hver dag. It-sikkerhed er et forretningskritisk område, som kræver en vågen involvering på ledelsesniveau.

 

Der findes ingen fuldstændig sikre it-løsninger. Vi hjælper jer med at finde den rigtige balance mellem sikkerhed og bedst mulig understøttelse af jeres forretningsdrift.

 

Herefter begynder vi at eksekvere på to kerneområder: jeres systemer og jeres brugere. Når det gælder it-sikkerhed, er det ikke nok, at vi er knalddygtige til at sikre jeres systemer. Brugerne og jeres digitale adfærd udgør den absolut største sårbarhed for jeres forretning. Vi går derfor sideløbende ind og analyserer jeres eksisterende processer, rådgiver om brugeradfærd og bistår jer med at etablere interne retningslinjer, som matcher jeres ønskede sikkerhedsniveau.

 

Få EU-Persondataforordningen ned på jorden

I foråret 2018 bliver I mødt af nye krav til, hvordan I behandler persondata. I stedet for at gøre EU-Persondataforordningen til noget farligt og kompliceret, hjælper vi jer med at få det hele lidt ned på jorden og pakket ind i overkommelige opgaver. Med kompetent rådgivning og den nødvendige tilpasning af jeres eksisterende it-løsning får I den tryghed, som gør, at I kan fokusere på jeres kerneforretning.