Support tlf.

+45 8880 3000

Support mail

support@userit.dk

Menu

 

 

It-udvikling
Vi etablerede vores egen udviklingsforretning i 2017 ud fra den betragtning, at vi er de bedste til at løse de store og små udfordringer, vi støder på i arbejdet med vores kunder. Fordelen for jer som kunde er, at I kan nøjes med ét sted at gå hen. Vi er ikke bare blandt de bedste til at tænke it-udvikling ind i infrastruktur, hosting og sikkerhed, vi kender også jeres it-løsning ned i detaljen.

 

Udvikling handler om at nå i mål uden overraskelser. Det kræver erfaring og viden. Med vores tværgående kompetencer definerer vi sammen med jer en nøjagtig kravspecifikation helt fra start. Tilføjet god planlægning, aktiv projektledelse og fagkompetent, løbende tilsyn betyder det, at vi bringer jeres projekter i mål uden overraskelser. Blandt andet derfor er vi også i stand til at tilbyde attraktive udviklingspriser.

 

Ethvert udviklingsprojekt starter med kompetent forståelse af opgaven som skal løses. Vi tilbyder både teknisk og strategisk rådgivning i forhold til jeres forretnings behov, og derefter tager vi naturligvis hånd om hele udviklingsprocessen.